Mirësevini në faqen tonë!

Me Kosove e Çameri, eshte e tera Shqiperi

Objektivat e klubit

Interesimi dhe ndihmesa ndaj nxenesve me probleme sociale. Bashkepunimi me agjensi, kompani te ndryshme per te kombinuar per punesim nxenesish me orar te reduktuar, per te perfituar zanate, profesione te ndryshme. Takimi me subjekte te ndryshme per te fituar donacione. Perforcimi dhe reklamimi i tipareve kombetare te Klubit.

Ti Shqiperi me ep’ nder, me ep’ emrin Shqipetar. 🇦🇱

Kriteret e anetarsimit

Te jesh nxenes ne gjimnazin “Petro Nini Luarasi” si dhe ne njje nga shkollat e mesme te Shqiperise dhe Trevave Shqiptare. Te kesh deshire te bashkepunosh per te realizuar detyrat qe caktohen ne grup dhe individualisht ne projektet qe organzion klubi. Propozuar nga nxenesit qe cdo anetar i klubit mund te kontribuoje per klubin me nje shume qe eshte ne mundesite e tij, muaj per muaj.

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here